Järjestele ja organisoi

Tsau. Moi. Hello, How you doing?! Hei

Ainiin, miten sitä kieltä taas puhuttiin. Heti lähtee tulleen aksentilla, riippuen kenen kanssa puhuu. Kreikkalaisen näin pitkästä aikaa ja oli niin kiva nähä mutta se aksentti. Ainiin, joo ja itekki rupesin jotenki sen suuntasta sönköttään. Sitten Italianen pitkästä aikaa ja naurettiin yhessä ku ei muka kieli kulkenu ollenkaan meillä. Elekieli käyttöön ja osasin vääntää parastaki Italiaa,hah hahaaaa. No eikai! Kielikylpy, ah, RAKASTAN. Joskus mä ehkä opin!

IMG_7031

Mää niin rakastan näitä seiniä täällä. Aina sattuu silmään jotain mieletöntä, eikä kuvia oo kuitenkaan ku ihan muutamista. 

No, loman loputtua se oli suoraa heittoa residenssi num.2! Treenattiin sitä tulevaa esitystä varten, joka on syyskuussa. Treeni paikkana oli tällä kertaa ryhmän oma asunto, LAIVA, joka toimii myös treeni tilana. Tästä kyllä poustaan myöhemmin uudestaan ja laitan kuvia. Kuitenki, niillä on ihan oikeen kokonen treenitila siellä laivalla, jonne saa rikattua kaks nuoraa just niinku ne tuleen esityksessä ja kiinnityspisteet on katossa myös. Huikee paikka. Sieltä löytyy myös majotustilat useemmalle, niin mikäs siellä sitten treenaillessa 🙂 Viikko oltiin siellä ja pari päivää meijän kanssa myös työskenteli tanssija/koreografi ja oli kyllä todella mahtava viikko. Tää prokkis tuntuu tosi mieluiselta ja antaa paljon. Kroppa oli tietty ihan jumissa ja jalkoja puudutti. Parasta kaikessa oli kyynärpään kestävyys. Tehtiin niin paljon uusia kokeiluja lattialla ja nuoralla, että ihan pelkästä ilosta kyynärpäähän mua vähät kiinnosti, jos persuuksiin muutamat mustelmat tuli.

IMG_6979

Nyt sitten ollu viikko täällä kotona. Perusasiat kohilleen ja flunssat kehiin! KYLLÄ, näin se menee! Tiistaina erehyin jotenki omassa päässä ajatteleen, että kylläpäs oon onnekas kun en oo ollu kipeenä ja säästyny siltä. VÄÄRIN, pää on niin yhteydessä sun kroppaan ja mieli määrää just sen mitä aattelet. niisk, niisk ja flunssa oli siinä! Only positive thoughts please! Muuten oon ollu super organisoitu ja oikeen itteeki ihmetytti. Tein sellasen inspis taulun värikynillä, josta tuli enemmän TO DO taulu mutta ei sen niin väliä. Taulu on täynnä post it lappuja, muistutuksia ja viikko aikataulua mutta onpas ainaki toiminu hyvin. Se on tuossa seinällä kokoajan nähtävissä ja oikeen hyppii silmille sanoon mitä pitää tehä. TYKKÄÄN! 

Tämän viikon jälkeen alkaakin residenssi num.3 ja viimeinen. Samalla rykäsen käyntiin laukun pakkaus/purkaus/matkustus operaation 0/4! Kahdessa viikossa eestaas, tsiktsak! Tie vie ensin residenssiin Great Yarmouthiin neljäksi päiväksi.Takas Londoniin ja Cowboyssien kaa Saksaan. Takas Londoniin ja Kenttiin vikat kolme treenipäivää. Takas Londoniin ja päivä kotona (pyykit ja unta) Matkustus Great Yarmouthiin, kenraalit ja tekninen läpimeno. Esitykset ja karonkat! Viuh, sano tiuhti! Ne on muuten mahti hahmot muumeissa. Tiuhti ja Viuhti! ja ei tää siis oo negatiivistä, tykkään! 

IMG_7024

Mitä muuta?!!! No tämmöstä täällä nyt. 

Posted on September 1, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment