Festarit ohi

Out There festarit on ohi ja samalla reissussa oleminen muutamaksi päiväksi. Laukkuja en kyllä vielä oo purkanu mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa.

Festarit oli ihan mieletön kokemus ja oli myös yhtä huikee kokemus esiintyä täysin ulkosalla nuoralla. Englannin sään kuin voi olettaa, oli myös jokanen esitys erillainen. Ei mitään katosta taikka suojaa, täysin avoimessa tilassa esiinnyttiin.

IMG_7164

Out There Festarit muutti Great Yarmouth kaupungin ihan täysin. Mikä oli ihan tosi positiivistä! Jokapaikassa oli jotakin: esitystä, worksoppia, pelejä taikka kisailu pisteitä. Festarit oli kuulemma isoimmat kuin ikinä ja täysin kansainväliset. Drill Housessa, joka oli kaikkien esiintyjien Green room, oli kaikkien maiden lippuja seinillä. Suomikin löyty isona lippuna, hah! Tuolla paikassa myös syötiin lounas ja illallinen. Ruuat oli ihan huippuja ja valikoimaa oli paljon. Kokkina toimi Portugalilainen perhe, jotka kokkas niin maukkaita ruokia. Kun ite olin nyt ekaa kertaa tälläsellä out door festarilla, oli huikeeta nähä miten paljon voi tapahtua ja millasia esityksiä on porukalla esitettävänä. Osa hyviä, todella hyviä ja osa ei niin napannu. Uskaltaisin sanoa, että tämä Fringe meininki on aikamoinen kulttuuri täällä. Naurattaa siinä vaan tää Englannin sateisuus!!! Noh, kuitenkin. Osalla sirkusryhmistä oli ihan mielettömiä rakennelmia millä ne tuli paikalle ja esiinty. Tässä muutama kuva niistä.

IMG_7180

IMG_7200

IMG_7203

Viimesenä mutta ei vähimpänä, vaikka sanoinki, että kaupunki muuttu täysin, niin ei ehkä kuitenkaan koko sitä Great Yarmouthin outoutta vieny pois. Tällänen käveli yks päivä vastaan ja sanoisin nyt että kiinnittäkää huomiota kynsien lakkaukseen.

IMG_7178

Että näin!!!!! huh huh

Minusta on hyvä lopettaa tähän, pinkki koira teijän kaikkien silmiin piirtyneenä! Kiitos festareille ja kiitos kokemuksesta. Nyt lepään vielä yhen päivän ja syön pizzaa. Moi

H

Posted on September 24, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Heh!Tuo koira on kyllä aivan absurdi!!Sun elämä tuntuu olevan kyllä niin vauhdikasta ettei meinaa perässä pysyä 🙂 Ihan mahtavia kuvia ja se sun treeni video on hyvä!Oon niin ylpeä susta, että elät niin täysillä elämääsi, ja teet just siltä miltä susta tuntuu.Hyvä Hanna ❤

Leave a comment