Lontoo

On mennyt nopeesti reilu viikko ja monta asiaa on mahtunu matkan varrelle.

Samantien tänne saapuessa, seuraavana päivänä menin extemporee kattoon muutamia bändejä Camdeniin. Kaveri oli siellä sattumalta töissä ja sovittiin sen kanssa, että nähäämpäs nyt ku viime kerrasta onki melkein vuosi. Keikat oli Electric Ballroomilla, jossa oon aijemminki käyny jotain keikkoja katteleen. Venue on ihan ok ja vetää noin 1200 sisään. Tuolloin siellä soitteli Soil, Hed PE ja joku, mitä nyt en muista. Hed PE, joka alotti ois voinu olla mun listalla se vika esiintyjä ja yllätti todella positiivisesti.

Seuraavat päivät meniki palavereissa, tapaamisissa ja puku sovituksissa. Eli aika paljon ns. kiinniottamista asioissa. Monta rautaa on luultavasti tulessa mutta nämähän on semmosia asioita, että ehkä tulevaisuudessa. Sormet siis ristissä monen asian suhteen. Lisäksi, eikä ollenkaan vähimpänä TAAS apuraha hakemuksia. Kirjottelua, kirjottelua ja muokkaamista. Aamut on alkanu isolla annoksella kaurapuuroa, seittemällä kupilla kahvia ja silmien hieromisella. Niistäkin selvittiin, joten jesh!

Sain myös ilokseni kaverin kylään, Erikan joka maailman matkaajana vaihto lentoja tässä Lontoossa. Oli tulossa Manchesteristä ja jatkamassa San Fransiscoon, joten sain kuulumisia vaihtaa muutaman päivän. Erikan kansa vähän kierreltiin ja aamut mlemmat istuttiin koneella tekemässä hommia.

IMG_7554

IMG_7619

IMG_7600

Ihanat Ducth pancakes Camdenissä, nam!!

IMG_7617

Vielä samalle viikolle mahtu vähän jalkapalloa, jonne sain kaverin Ullan houkuteltua mukaan. Oli kyllä niin mukavaa ja meteli oli päätä huimaava kannustajien laulaessa!

IMG_7623

Vielä eilen kävin taas samaisella venuella Camdenissä kuuntelen Escape the fate bändiää ja sen supportteja. Oli astetta nuorempaa jengiä liikkeellä ja kiljunta oli ihan teini osastolla. Bändi veti hyvin, ei kolahtanu mitenkään miljoonasti mutta niillä oli setti tiukasti kasassa. Keikka oli euroopan kiertueen viimenen, joten pikku billeetki porukka pisti pystyyn encoren aikana. Juttelin myös yhen pikkulikan äitin kanssa. Bongasin sen tytön jo alku illasta ja mietin ku se oli niin kärppänä siellä meiningissä mukana. Vanhemmat oli tuonu tytön kuuntelee bändejä, joita tyttö kuunteli kotona. Ihan huippua musta!

Ja treenit! On ollu kiva olla takas NCCA:lla treenaan. Mukava nähä tuttuja tyyppejä ja treenata paikassa missä on positiivinen tunnelma. Lauantaina oli vaan vähän ikävää kun yksin olin koko paikassa. Siellä ei tietenkään saa treenata yksin, jos jotain sattuu mutta sain sumplittua “talkkarin” kaa, et se käy mua tsekkaileen aina aikajoin, et oon kunnossa 🙂

Muuten täällä on ollu syyslomat koululaisilla, mikä tietty tarkottaa sitä, että joka paikka on täynnä porukkaa ja jotenki vielä extrana tuntuu, että hinnatki nousee näiksi pariksi viikoks. Argh!! Lontoon lisä!!! Joo ja tänään vielä Halloween. Siitäkin jengi on ihan sekasin. En tajua!! joka paikassa pyörii joku zombi tai Jack Sparrow. En mitenkään voi tunnistaa oikeita vämppyyrejä feikkien seasta. Tästä intoutuneena lupauduin tänään lähteen käymään yhdissä halloween juhlissa. Pukeutuminen on tietenki MUST, koska muuten hävettää! Aijon olla luuranko ja kämppis kellopeli appelsiini! Puku mulla löytyy ja maskiksi vaan pääkallomeikki. Kuvia myöhemmin!

Näillä mennään. Hyvää halloween viikonloppua kaikille 🙂

Posted on October 31, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment